Fun Radio Greqi

Info koment Stacione raport

Fun Radio Greqia luan goditja e fundit ndërkombëtare dhe greke, por i njëjti Radio style.Fun Sugjeroni muzikë të re në valle – Rnb – hip hop – pop ritmike – Gjurmët më të nxehtë Club fun FM ka luajtur këtu!
Stay tuned …. www.funfm.gr
Fun Radio transmetim nëpërmjet internetit në www.funfm.gr për të gjithë planetin dhe për një numër të pakufizuar të përdoruesve duke luajtur dhe sukses!
Ajo ka për qëllim të ofrojë një radio bashkëkohor modern do të transmetohet hitet më të mëdha ndërkombëtare të pentagram!

Vend: Greece

Zhanret: /

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations