Dimotiko Radio

Info koment Stacione raport

Së bashku me programet e rregullta Dimotiko Radio është se lloj i radio që ka marrë programe të veçanta për disa rast shumë të veçantë që e bën radion një stacion shumë tërheqës online radio. Kjo është radio që do të largohet nga ju me gëzim dhe eksitim, sepse çdo këngë dhe programet e Dimotiko Radio është për kënaqësi të pastër dëgjimit.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.dimotikiradiofonia.wixsite.com

Email: dimotikiradiofoniatrikalon@gmail.com

Dëgjoni jetojnë Greqia famshme radio Dimotiko Radio live në radiodëgjoni online dhe për të gjetur më të mirë stacion radio në Internet.

Vend: Greece

Zhanret:

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations