top logo

Digital Web Radio is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Digital Web Radio are an independent station for the online generation, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Greqinë.

Digital Web Radio official website address is dightalradio.wix.com/radiodigital

Digital Web Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Digital Web Radio ]