top logo
Diesi 101.3 Radio transmeton dy Athens, Greqia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është një lajm, diskutim, kulturë. Diesi 101.3 Vizioni Radio kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Athinë, Greqia ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Diesi 101.3 Radio shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Diesi 101.3 Radio adresa e internetit zyrtare është www.diesi.gr
Diesi FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Diesi FM ]