top logo
Derti FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Derti FM besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Hits Euro.
Derti FM adresa faqen zyrtare është www.derti.gr
Derti FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Derti FM ]