top logo
Derti 98.6 ka idenë për të bashkuar muzikën e së kaluarës dhe sot. Ajo gjithashtu ofron kombinimin e argëtuese dhe argëtim. Derti 98.6 Adresa zyrtare e internetit është www.derti.gr
Derti 98.6
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Derti 98.6 ]