top logo

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? If this is your demand than CavoParadiso Radio is the radio meant exactly for this kinds of things. CavoParadiso Radio will be with you wil get in touch with you, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cavoparadisoradio.com

Facebook: Cavo-Paradiso-Radio

Gjuhe: Grek

CavoParadiso Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : CavoParadiso Radio ]