top logo

Sa herë që ju doni të gëzojnë një radio me stil të shkëlqyer të prezantimit dhe zgjedhja e programeve ju gjithmonë mund të akorduar në për Cafe Stathmos. Kurdo që një mendje për Cafe Stathmos ju mund të siguruar një gjë që ju nuk e ndërgjegjshëm do të mërzitem apo dissapointed me lloje të tyre të ndryshme të programeve të.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cafe-stathmos.gr

E-Mail: cafestation@gmail.com

Facebook: CafeStathmos

Gjuhe: Grek

Numri i kontaktit: +30 261 062 2550

Adresë: Othonos Amalias- 27 Patras, Greece.

Cafe Stathmos
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Cafe Stathmos ]