top logo

Boom Radio është këtu të prezantoj dëgjuesit të dashur e radio radio madhe greke dhe të huaja Simfonike godet gjithë kohës. Me emrin e dëgjuesve të radios mund të lehtë të kuptojnë se kjo është një radio që ka për qëllim për të ofruar klasë udhëheqëse godet programe muzikore bazuar për dëgjuesit e tyre.
Adresa Boom website zyrtar Radio është www.radioboom.tk

Boom Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Boom Radio ]