top logo

Velvet Zi është Greqia radio stacion i bazuar. Radioja është operuar në gjuhën angleze dhe është e njohur për programet e tyre të njohura që janë plot me muzikë që janë të dashur nga dëgjuesit e tyre. Në mënyrë që të mbajë një lidhje të mirë me dëgjuesit e tyre në të gjithë botën Black Velvet mbajnë gjithmonë në kontakt me ta nëpërmjet të mesme të ndryshme.
Velvet Zi adresa faqen zyrtare është www.blackvelvet.fm

Velvet Zi
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Velvet Zi ]