top logo

The “Rrahës” është një kombinim i një stacioni në internet radio dhe një multidisiplinare, website përditshme se duke përdorur tingujt dhe idetë kreative, duke u përpjekur për të hapur imagjinatën dhe kureshtjen e publikut, por edhe lexuesit e saj.

Ajo përbëhet nga një përzierje eklektik të stileve muzikore dhe paraqet materialin e prodhuar nëpërmjet një grupi të prodhuesve, redaktorët dhe fotografë, të cilët janë të udhëzuar nga një qëllim të vetëm, për të ndarë thelbin e artit.

“Rrahës” është një kombinim i një radio në internet dhe një faqe me një shumëllojshmëri të gjerë të përmbajtjes. Ajo përpiqet për të shkaktuar imagjinatën dhe kureshtjen e publikut të saj, dhe lexuesit e saj, duke përdorur tingujt dhe idetë kreative.

Ajo përbëhet nga një përzierje selektiv të stileve muzikore dhe përmban material që është prodhuar nga një ekip i prodhuesve, shkrimtarët dhe fotografë. Ky ekip është udhëhequr nga një objektiv shumë të veçantë; për të ndarë thelbin e artit.

Rrahës Radio adresa e internetit zyrtare është beater.gr

Rrahës Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Rrahës Radio ]