top logo

Bëhu Rock Radio luan vetëm shumë më të mirë të llojit dhe muzikë ëmbël rok 24 orë non stop. Radio ka një pasion për të ofruar programe drejtuese klasit internet radio në bazë të llojeve të ndryshme të muzikës rok ëmbël. Një shtëpi të saj për dashamirët e muzikës rok, ku ata do të përjetojnë më të mirë të muzikës rok të mundshme.
Bëhu Rock Radio adresa e internetit zyrtare është www.berock-radio.com

Bëhu Rock Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Bëhu Rock Radio ]