top logo
Avanti FM mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Larisa, Greqia apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Larisa, Greqia dhe nga e gjithë bota Avanti FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Avanti FM transmetimit Më 40, Pop, Muzikë greke. Pra, të jetë me Avanti FM dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Avanti FM adresa faqen zyrtare është www.avantifm.gr
Next FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Next FM ]