top logo

Stacioni radio komunale Athina hyn në një fazë të re të historisë së saj dhe pamjen e denjë. Një koncept i ndryshëm i informimit dhe argëtimit, ne duam që të sigurojë një qytet të vërtetë dëgjuesit e radios. Athina 9.84 forcon më tej praninë e saj në qytet, rrugët dhe rrugët e mëdha, shesheve dhe vende, sallat e koncerteve, teatro dhe kinema, ku jetët e qytetit, ku ndodh ajo që ndikon në jetën tonë të përditshme. Çdo orë, gazetar Athena 98.4 FM mbajnë dëgjuesin se çfarë ndodh nga atje ndodh. Radio Qyteti pasuron programin e saj me trendet bashkëkohore muzikore, me krijimet e muzikantëve greke dhe të huaja të brezit të ri, por me referenca të vazhdueshme për këngët rëndësishme të dekadave të fundit.

Athina 9.84 Adresa zyrtare e internetit është www.athina984.gr

Athina 9.84
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Athina 9.84 ]