top logo
Aria FM dëgjues do të thotë shumë, the station wants to present themselves as a station listener should be happy of. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Aria FM është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Agrinio, Greqia në një çështje shumë të shkurtër kohe me qasjen e tyre miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Aria FM adresa faqen zyrtare është www.ariafm.gr
Ajrit FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Ajrit FM ]