top logo

Ujëderdhësi FM 105.5 është radio e cila ka arritur nivel të madh të suksesit me dëgjuesit e tyre të mbështesin dhe të programeve të mëdha muzikore. Ujëderdhësi FM 105.5 ishte në gjendje për të arritur këtë sukses për shkak të arsyes radio është u zhvillua nga disa prej anëtarëve të ekipit shumë përvojë të cilët janë ekspertë në industrinë muzikore. Ujëderdhësi FM 105.5 punon me të gjitha kompanitë e njohura rekord për përvojë më të madhe muzikore.
Ujëderdhësi FM 105.5 Adresa zyrtare e internetit është www.aquariusfm.gr

Ujëderdhësi FM 105.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Ujëderdhësi FM 105.5 ]