top logo

Antidrasi FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Antidrasi FM adresa faqen zyrtare është www.antidrasifm.gr

Antidrasi FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Antidrasi FM ]