top logo
Aktina Radio është një radio stacion në internet ndërkombëtar duke luajtur Fillimi 40, Pop, Elektronike dhe Valleve për një audiencë globale. Aktina Radio janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Korfuzit, Greece.
Aktina Radio adresa e internetit zyrtare është www.aktinaradio.fm
Aktina Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Aktina Radio ]