top logo

Akous Faza është përzierje e përsosur e programeve muzikore bazuar fazë të bukur radio. Muzika është një gjë për të shprehur ato të karakteristikave dhe ka tifozë për çdo lloj të muzikës. Akous Faza është një tifoz i madh i muzikës dhe ata transmeton fazë popullore tregojnë lidhura muzikë gjatë gjithë ditës me shumë informacione të tjera.
Faza Akous adresa faqen zyrtare është www.akous.gr

Faza Akous
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Faza Akous ]