top logo

Akous Palko është gjithashtu një tjetër stacion i mirë dhe dëgjues i radio e plotë të Greqisë dhe është transmetimi nga transmetuesi radio popullor i njohur si Akous. Akous Palko ka jetuar në zemrën e dëgjuesve të tyre kjo është arsyeja pse ata kanë marrë aq shumë dëgjuesit për ditën e tyre në programet e radios ditë.
Akous Palko adresa faqen zyrtare është www.akous.gr

Akous Palko
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Akous Palko ]