top logo

Akous im Klasik ka vlerësuar si një radio të bazuar muzikë klasike. Ka shumë emocion bashkangjitur me muzikë klasike dhe kjo është gjithashtu një zhanër i cili sjell ndonjëherë kujtesën e vjetër përsëri në jetë. Akous im Klasik ka qenë në kampionat transmetimit me radio tjera tyre popullore.
Akous Klasik Adresa ime e internetit zyrtare është www.akous.gr

Akous im Klasik
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Akous im Klasik ]