top logo

Jazzin Akous është muzika Jazz lover radio që promovon muzikën xhaz nga këngëtarët muzikore të xhazit njohur. Akous Jazzin ndihmon dëgjuesit shijuar disa të mirë muzikë e vjetër jazz dhe ata janë gjithmonë të kujdesshëm në lidhje me dëgjuesit e tyre të zgjedhur, kur në lidhje me muzikën e tij Jazz. Akous Jazzin është me të vërtetë një radio të madhe të bazuar muzikë jazz.
Akous Jazzin adresa faqen zyrtare është www.akous.gr

Jazz Akous
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Jazz Akous ]