top logo

Akous In Love është transmetuar drejtpërdrejt nga Greqia dhe ata janë në thelb një radio transmetues tematike. Kjo është gjithmonë e madhe që të ketë një radio si kjo që gjithmonë vë theksin e tyre në këngë romantike. Akous In Love ka qenë i gjallë me dëgjues të orientuar muzikën e tyre romantike.
Akous në dashuri adresa zyrtare e internetit është www.akous.gr

Akous In Love
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Akous In Love ]