top logo

Muzikë lokale e Greqisë dhe muzikë elektronike janë dy kryesore të theksuara zhanret e Akous Gazi. Kjo është radio që ofron programe të fuqishme për radio elektronike dhe Greqisë muzikës lokale dashuruar dëgjuesit e tyre. Akous Gazi ka qenë në masë të madhe popullore për këto lloj e tyre të qasjes ndaj programimit.
Akous Gazi adresa faqen zyrtare është www.akous.gr

Veteranëve AKOUS
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Veteranëve AKOUS ]