top logo
Akous Dreams është zakonisht një të jetojnë kanal hit muzikë në internet transmetimi sipas Greqi dhe dëgjuesit e saj. Akous Dreams luan përzgjedhje të ndryshme të zhanreve të muzikës si planetit muzikë. Në mesin e njerëzve off moshave të ndryshme kjo radio luan programe muzikore dhe bisedoni tregon live online. Ky sukses kanal përfunduan duke u nxitur kryesisht nga efektivitetin e programeve të tij drejtimin me muzikën botërore. Akous Dreams është gjithashtu në dispozicion të gjithë Greqinë.
Dreams Akous adresa faqen zyrtare është www.akous.gr
Dreams Akous
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Dreams Akous ]