top logo
Aigaio transmetimet jetojnë një gamë të larmishme të në vend dhe programet e prodhuara në nivel kombëtar. Aigaio transmetuesit gjalla besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë muzikë.
Aigaio adresa live zyrtare e internetit është www.aigaiolive.gr
Aigaio live
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Aigaio live ]