top logo
98.5 Transmeton NRG FM 24/7, ata luan non stop elektronike dhe Dance muzikë live në internet. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.
98.5 NRG FM adresa faqen zyrtare është www.985nrg.gr
98.5 NRG FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 98.5 NRG FM ]