top logo

89 Ylber është një radio stacion muzikë në internet. 89 Rainbow transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. 89 Rainbow ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

89 Rainbow adresa website zyrtar është www.89rainbow.gr

89 Ylber
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 89 Ylber ]