top logo

696 Radio është radio që transmeton edhe Greqinë dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 696 Vizioni Radio kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë.
696 Radio adresa e internetit zyrtare është www.696radio.com

696 Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 696 Radio ]