top logo

Jo vetëm një ekip të mirë transmetimi, por edhe 12 Gods Cafe ka marrë teknologji moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me të lartë bën teknologji të transmetimit të klasës 12 Gods Cafe një online radio tërësisht të kënaqshme.

12 Gods Cafe
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 12 Gods Cafe ]