top logo
The 1055 Rock Stacioni është një muzikant dhe informative me karakter të madh. Me nëntëmbëdhjetë orë program të jetojnë ora me prodhuesit të talentuar dhe të njohur monopolizojë hapësirë ​​shkëmb të gjerë dhe pop-rok muzikë në rajonin e Maqedonisë qendrore. Reklamuesit të rëndësishme në mbarë vendin shkallë produktet dhe shërbimet tona dhe të besuar për vite. Të gjitha kompanitë e mëdha të prodhimit ngjarjet muzikore besojnë vetëm 1055 Rock për të nxitur ngjarjet e tyre, ngjarjet e organizuara në këtë mënyrë të përkryer të suksesshme ndonjëherë. 1005 Rock Radio adresa e internetit zyrtare është www.1055rock.gr
1055 Rock Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 1055 Rock Radio ]