Zongo Link

Info koment Stacione raport

Kjo radio është shumë i këndshëm dhe jeni duke kërkuar për një radio që do të filloni ditën tuaj dhe natën me programet e prodhuara me mjeshtëri muzikore ku secili dhe çdo gjurmët janë zgjedhur SIPAS me kohën dhe preferenca e dëgjuesve të tyre. Zongo Link is that radio for you that will make you happy everyday.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zongolinkmultimedia.com

E-Mail: zongolinkmultimedia@gmail.com

Facebook: zongolinkmultimedia

Cicëroj: @zongolink

Instagram: zongolink_multimedia

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +233 55 250 8533

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations