Tumpaani 88.5 FM

Info koment Stacione raport

Tumpaani 88.5 është një radio stacion infotainment cutting edge e angazhuar për përmirësimin e jetës social-kulturore të njerëzve që jetojnë në rajon Upper West. Është stacioni private komerciale radio në Wa dhe aktualisht transmetojë në 1kW që mbulon përafërsisht. 80% e rajonit Upper West. tumpaani 88.5 është e angazhuar për të këndshëm dëgjuesit përmes muzikës, artit dhe programimit kulturore. Ne nxjerrë në pah talentin artistik e komunitetit duke tregon artistëve lokal mbulojnë një spektër të shprehjes nga tradicionale të eksperimentale- duke pasqyruar kultura të ndryshme të cilëve u shërbejmë.

Tumpaani 88.5 FM adresa zyrtare faqe Facebook është www.facebook.com/Tumpaani-FM

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations