top logo

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është paraprakisht technologicaly, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With Jlife FM Sunyani you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that Jlife FM Sunyani is truly a listener oriented and highly capable online radio.

Jlife FM Sunyani official website address is www.jlifefmgh.com

Jlife FM Sunyani
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Jlife FM Sunyani ]