top logo

Ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që do të merrni në kontakt me radio dhe llojet e saj të ndryshme të programeve që përfundimisht do të jetë një pjesë e jetës tuaj. This radio is all about that special attraction and connection with their listeners which will eventually lead them liking Ibsgh Radio for a very long time.

Ibsgh Radio official website address is www.ibs1gh.wixsite.com/ibs1gh

Ibsgh Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Ibsgh Radio ]