Hi Radio Ghana

Info koment Stacione raport

Hi Radio Gana është një stacion radio të vendosura rreth Gbawe në Akra, Ghana që ofron një përzierje e predikimit, mësimor edukativ, Shëndeti dhe bisedë bindëse për të ndihmuar besimin lidheni me jetën.
Hi Radio Ghana adresa website zyrtar është www.hiradioonline.com

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations