top logo

Jetë radion që do të fliste me dëgjuesit e tyre si masterclass një për praninë e tyre absolut në dëgjuesit e tyre mendjen dhe zemrën me prezantimin dhe programet. Programs of Gye Nyame 94.5 FM are often considered by analyzing the preferences and emotions of their listeners regarding the music.
Gye Nyame 94.5 FM adresa website zyrtar është www.gyenyamefm.com

Gye Nyame 94.5 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Gye Nyame 94.5 FM ]