top logo

Jo vetëm një ekip të mirë transmetimi, por edhe Ghanamusicblog Radio ka marrë teknologjinë moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën Ghanamusicblog radio një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/ghanamusicblog-radio

Facebook: ghanamusicblog

Ghanamusicblog Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Ghanamusicblog Radio ]