top logo

Broadcasting gjatë gjithë ditës të jetojnë 24/7 to present their listeners with the most promising radio programs for a radio like Ghana Urban Radio. Ata mund të angazhohen shumë dëgjuesve çdo ditë me zgjedhjen e tyre të angazhohen dhe prezantimin e llojeve të ndryshme të programeve të radios nga agimi deri në muzg.

Ghana Urban Radio official website address is www.ghanaurbanradio.com

Ghana Urban Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Ghana Urban Radio ]