top logo

Get fm është një stacion radio në internet lidhur me titanike radio dhe radio pamje që vepron nën salma multimedia. Diçka e re dhe diçka Get angazhohen FM dëshiron për të bërë dallimin e tyre me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe Get FM në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.titanicradio.ga

E-Mail: sarksbussiness@gmail.com

Numri i kontaktit: English, Twi

Get FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Get FM ]