Klasik FM 91.9

Info koment Stacione raport

Klasik FM 91.9 like the name, digs down the memorable music of the good old days for music. Muzikë e djeshme që hapi stilin e sotme dhe muzikën që ne ende wisper herë pas here. Klasik FM 91.9 ka qenë një opsione të shkëlqyer për shumë dëgjues shumë të cilët janë në kërkim për një radio me shumë meloditë klasike.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.classicfmonline.com

E-Mail: classicfm40@gmail.com

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations