top logo

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është paraprakisht technologicaly, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With Charity FM Ghana you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that Charity FM Ghana is truly a listener oriented and highly capable online radio.

Charity FM Ghana official website address is www.charityfmonlineghana.com

Charity FM Ghana
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Charity FM Ghana ]