Capital O2 Radio

Info koment Stacione raport

Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Capital O2 Radio. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Capital O2 Radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.capitalo2.com

Email: gentlecapitalo2@gmail.com

Gjuhe: English dhe Twi

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations