top logo

By covering most of the genres an online radio that intends to entertain their listeners should cover and at the same time also broadcasting the biggest hits around the world Baze FM 92.9 po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Baze FM 92.9 Adresa zyrtare e internetit është www.baze-fm-92-9-gh.radio-site.com

Baze FM 92.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Baze FM 92.9 ]