top logo

Diçka e re dhe diçka të angazhohen Angelic Radio dëshiron për të bërë dallimin e tyre me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe të Angelic Radio në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/angelic-radio

Gjuhe: English

Angelic Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Angelic Radio ]