top logo
Engjëll 96.1 FM is a hit live online broadcasting music channel based on Kumasi, Ghana. Engjëll 96.1 FM plays different range of music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.
Engjëll 96.1 FM adresa e internetit është ghana-net.com
Engjëll 96.1 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Engjëll 96.1 FM ]