Aftësia OFM Radio

Info koment Stacione raport

AbilityOFMradio.com – Aftësia OFM Radio është një numër i Ganës 100% muzikë Ungjillit & Rrjetet e radiove globale. Shtëpi për shumë aktivitete. muzikë ungjilli ynë është më i Afrikës, nga Gana, Kenya, Uganda, Nigeria, Afrika e Jugut etj dhe gjithashtu Polonia, Ndërkombëtar, Lajme politike, Sportiv, Arsim, shërbime falas etj. Gëzojnë Dashuria dhe Reggae Muzikë. Aftësia OFM Radio është një stacion radio private Ghanaian në pronësi dhe të drejtuar nga OFMcomputerWorld.com & DebRich.Org Grupi i Kompanive të bazuar në Gana & Evropë.

Aftësia OFM Radio adresa website zyrtar është www.ofmtv.com

Vend: Ghana

Zhanret:

loading...

Ghana Radio Stations

Popular Stations