Kjo është radio awesome

Info koment Stacione raport

Shumë pak radiot në internet mund të tërheqin dëgjuesit e tyre në momentin kur dëgjuesit e tyre akordojnë dhe Ky është i mrekullueshëm radio është ai lloj radio që ka ilustruar programin dhe stilin e programeve në atë mënyrë që në mënyrë që sa herë që një dëgjues të akordojë në Kjo është Radio Awesome ata menjëherë tërhiqet nga bukuria e radios dhe programet e saj.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.thisisawesomeradio.de

FaceBook: thisisawesomeradio

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret: / /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations