Shtatëdhjetë Berlin

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Për shkak të kësaj Shtatëdhjetave, Berlini ka një numër të përditshëm të dëgjuesve të tyre. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.seventiesberlin.com

FaceBook: seventiesberlin

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations