Sankofa FM communicates its projects finish its playlists for a socially and socially various crowd. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and excitement programs, Sankofa FM communicates differing nearby preparations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

Sankofa FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Sankofa FM ]